Børnekirken

bornekirken2Børnekirken sætter fokus på at lære Jesus at kende i børnehøjde. Det gør vi gennem: bibelundervisning, samvær med hinanden, underholdning samt konkurrencer med mere.

Vi har en dejlig gruppe børn på mellem 40 – 50 stk., som samles under prædikenen, når der er gudstjeneste.

Oftest er vi opdelt i aldersmæssige grupper, og andre gange har vi fællessamlinger.

Grupper

Når vi er i grupper, er vi inddelt i 4 grupper. De yngste er fra 3 år og indtil skolealderen. Den næste gruppe består af børn fra 0.–2.klasse.

Dernæst følger en gruppe for 3.-4. klasse og den ældste gruppe er for børn i 5.-6.klasse.
I alle grupper hygger vi, laver noget kreativt, spiller og synger, laver drama, ser film, laver konkurrencer og en masse andet spændende. Ligeså hører vi også altid noget fra Bibelen.Vi holder kun fri, når der er konfirmation i kirken samt når skolen holder sommerferie.

Derudover er der ingen børnekirke, når gudstjeneste er om eftermiddagen eller aftenen, da er det forældrepasning. Vi er også på weekendtur en gang årligt. Det er altid i efteråret. Der oplever vi en masse sjovt og gør en masse skøre ting sammen.